Om


VÅGA DRÖMMAHar du drömmar som gått i kras? Varför blev inte livet som du tänkt? Hur hanterar vi människors olika livssituationer?


I seminariet Våga drömma möter du Ninna Ekstrand, fotograf, grafisk formgivare och kommunikatör och AnnaMaria Bergqvist, sångerska, pastor och lärare. Utifrån våra egna liv berättar vi om singelliv, äktenskap, barnlöshet och skilsmässa.


Vi delar med oss av hur vi har fortsatt att drömma trots att livet inte blivit som vi tänkt. Seminariet varvas med våra egna sånger och bilder och vänder sig till alla oavsett livssituation. Det finns även tillhörande studiematerial med samtalsfrågor.


Seminariet tar ungefär två och en halv timme inklusive fika. Under fikat finns tid för samtal och frågor.Varför seminarium om Våga drömma?

Anledningen till att vi gör detta är att vi har sett alltför många som har slutat att drömma när livet inte blivit som de tänkt. Därför vill vi, genom seminariet, ge tillfälle att lyfta dessa frågor och visa på att det går att fortsätta drömma oavsett livssituation, civilstånd eller tuffa livserfarenheter. Gud har alltid en väg framåt!Vill du ordna ett seminarium?

Låter detta intressant är du välkommen att höra av dig till oss för mer detaljerad information om upplägg och kostnad. Kontaktinformation hittar du under Kontakt. Vi samarbetar med Bilda som kan hjälpa till ekonomiskt. Ni kan även vara flera församlingar på samma ort som gör detta gemensamt.

/Ninna Ekstrand och AnnaMaria Bergqvist

Röster om Våga drömma


Två livsberättelser som berör. Personliga, berörande, viktiga, smärtsamma men ändå hoppfulla. Vackra sånger och vackra bilder som talar lika mycket som orden.  /AnnaLivsskildringar där man kunde känna igen sig. Intressanta tankar om vad livet kan innebära. Eftertänksamhet under tiden ni sjöng och sångtexterna var bra. Bra att vara två personer och växla talare.  /DanielPersonliga och utlämnande berättelser om att livet inte alltid går på räls men att det går att komma igen. Budskapet är angeläget och gick från hjärta till hjärta. /HelenVåga drömma är ett betydelsefullt initiativ. De frågor som Ninna och AnnaMaria lyfter, om barnlöshet, skilsmässa, singelskap och annat som kontrasterar mot det som annars ofta utgör norm, berör många människor. Hur bygger vi gemenskaper där man kan känna sig hemma även om livet inte blev som man tänkt? Med humor och öppenhjärtlighet delar de med sig av sina egna resor och personliga erfarenheter. Det ger bra möjligheter till fortsatta samtal. /EmilVi samarbetar med:

Copyright © Våga drömma 2014                                                                                vagadromma@gmail.com